Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Soutěž s Katinou – Ukončeno

Filmový PODCAST a Katina vám přináší soutěž!!!

Už dlouho jsme si nezasoutěžili, a to je třeba změnit. Jelikož je naše publikum zastoupeno převážně mužským pohlavím, rozhodli jsme se naše kamarády fanoušky podpořit a v této nelehké předvánoční době jim usnadnit výběr dárku pro jejich drahou polovičku.

Katina je značka, pod kterou se skrývá ruční výroba překrásných autorských šperků z českých skleněných korálků. Máte pravdu, to nezní jako nic pro mužské publikum. Tak čtěte dál. Věříme, že většina z Vás má doma nebo někde blízko ženu, kterou miluje. Maminku, babičku, sestru, dceru, přítelkyni, manželku nebo milenku či kamarádku. Na tom nezáleží. Vánoce se kvapem blíží a nic neudělá ženě radost tak, jako krásný blyštivý šperk. Navíc takový, který byl vyroben jen jeden a žádná druhá jej tedy mít nemůže.

No a jsme u toho. Soutěžíme o dárkový poukaz na nákup v e-shopu katina.shop ve výši 300 Kč.
Co je pro to třeba udělat? Odpovězte na otázku níže. Vyplňte formulář a v pondělí 30. listopadu 2020 ve 20:00 vylosujeme ze správných odpovědí vítěze, který jej získá. Tak do toho!

Soutěžní otázka
Jaké je křestní jméno manželky policisty Johna McClanea, postavy ze série akčních filmů Smrtonosná past s Brucem Willisem v hlavní roli?

Správná odpověď

Holly

Vítěz

Iveta Prchlíková

Pravidla a podmínky soutěže
1. Soutěž pořádá Filmový PODCAST (www.filmovypodcast.cz) a Katina.shop (www.katina.shop).
2. Soutěž probíhá do 30. 11. 2020, 19:59 na webových stránkách www.filmovypodcast.cz.
3. Soutěže se může zúčastnit kdokoliv, kdo vlastní jakoukoliv e-mailovou adresu, a to bez omezení věku nebo země pobytu. Z účasti jsou vyloučeni Pořadatelé soutěže a osoby Pořadateli blízké.
4. Odpověď musí být formulována v českém nebo slovenském jazyce.
5. Soutěže se lze účastnit výhradně odesláním odpovědního formuláře na této stránce. Účastník musí vyplnit všechna povinná pole. Po odeslání bude účastníkovi na uvedený e-mail odesláno potvrzení o přijetí odpovědi do soutěže.
6. Pro jednu e-mailovou adresu lze odeslat jednu odpověď. V případě více odpovědí pod jednou adresou bude brána v potaz vždy jen ta, která byla odeslána jako první. Neexistuje způsob, jak již odeslanou odpověď opravit nebo změnit.
7. Do slosování budou zařazeny jen správné odpovědi.
8. Za správnou odpověď se považuje taková odpověď, která jasně odpovídá na otázku a není pochyb o jejím znění. Překlepy jsou přípustné jen v případě, že je odpověď i přesto evidentní, jasná a srozumitelná.
9. Výherce bude vybrán ze správných odpovědí losováním a následně bude kontaktován e-mailem. Dále bude jeho jméno zveřejněno na webu a sociálních sítích Filmového PODCASTu a značky Katina, s čímž souhlasí při odeslání odpovědního formuláře.
10. Slosování proběhne okamžitě po ukončení soutěže a výsledek bude zveřejněn nejpozději do 48 hodin na webových stránkách a sociálních sítích Filmového PODCASTu a značky Katina.
11. Vítěz získá poukaz na nákup v e-shopu katina.shop v hodnotě 300 Kč. Tento mu bude poslán elektronicky na uvedený email do 24 hodin od oznámení výherce. Pokud se nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.
12. Filmový PODCAST a Katina.shop si vyhrazují právo soutěž kdykoliv zrušit nebo změnit její pravidla, a to bez udání důvodu.
13. Účastník může ze soutěže kdykoliv odstoupit, případně se vzdát výhry, a to bez udání důvodu. To provede odesláním e-mailu na adresu podcast@filmovypodcast.cz, kde uvede jméno a odešle zprávu z adresy e-mailu, jež uvedl do odpovědního formuláře. Ve chvíli, kdy takto odstoupí nebo se vzdá výhry, není způsob jak toto rozhodnutí vzít zpět.
14. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Pořadatelé zavazují dodržovat její pravidla.
15. Pořadatelé vyžadují po účastnících soutěže osobní údaje pro následnou komunikaci a zajištění úspěšného předání výhry. Požadovaná data zahrnují jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Tato data používáme k vyhodnocení výherce soutěže a následné komunikaci a předání ceny. Vaše data nikdy neprodáváme. Všechny osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu. Každý účastník soutěže má právo zažádat o informace o tom, jak zpracováváme jeho osobní údaje a má právo odvolat svůj souhlas se zpracováním. Účastí v soutěži zároveň dáváte souhlas s uchováním osobních údajů podle GDPR. Veškerá osobní data získána od soutěžících budou po 30ti dnech od vyhlášení výsledků nenávratně smazána nebo anonymizována.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *