Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 10. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Je tady posledních pět seriálů z naší padesátky. Kdo by to byl řekl, že toho bylo tolik. Rozhodně to nejsou všechny, jsou to ty, co mi utkvěly. Některé se občas ještě objeví, jiné už nikdy na českých obrazovkách neuvidíte. Pokud máte nějaký, který byl Váš oblíbený a v žebříčku chybí, dejte vědět v komentáři.


46, Dawsonův svět – americká vesnická romance

Počátky slávy Katie Holmes. Tehdy netušila, že ji jednou obsadí Christopher Nolan do Batmana, že se vdá za Toma Cruise, bude s ním mít dceru, a pak se s ním zase rozvede. James van der Beek, představitel hlavního hrdiny, se až nyní po letech objevil v jakési kyber kriminálce. Blonďatá Michelle Williams je dnes velice oceňovaná herečka a má na svém kontě i nějakou tu oscarovou nominaci. O kom ještě občas slyšíme je Joshua Jackson, jinak se nikdo další z posádky příliš neprosadil. I tento seriál cílil na náctileté publikum a těšil se velkému zájmu. Celkem má na svém kontě 6 sérií.

47, Mutant X – samé dno seriálových odpadů

I já jsem pár dílů viděl. Někdo chtěl vzít nápad s mutanty dle hrdinů Marvelu a vytvořit seriál, který by byl dost cool a sci-fi. To, co jsme mohli vidět, byly nulové herecké výkony, nudný a trapný děj, rádoby kýč a k tomu krásné holky a kluky. A asi se budu opakovat, když se zeptám, proč na to nějaký blázen dal peníze??? Dokonce na tři série! Možná by jich bylo více, ale produkční společnost zkrachovala. Proč asi?
Přesto si série našla své fanoušky, ale její reálná hodnota byla čistá nula.

48, Záchranáři – Hrdinové od policie.

Seriál z australské produkce, který si získal diváky svým autentickým pojetím a napětím.

49, Goro – Bílý pes – Kam se hrabe Lassie…

Tenhle dojemný a za srdce beroucí příběh o přátelství mezi člověkem a psem musí znát každý, kdo v té době koukal na televizi. Z Japonska se k nám dostalo kde co, ale tohle patří mezi to jasně povedené.

50, Doktorka Quinnová – doktorka co mění svět k lepšímu

A je tady číslo padesát! Oblíbený seriál všech věkových kategorií. Hlavní hrdinka byla sympatická, místy se až moc cpala do všeho dění, ale nakonec vždy všem ukázala, že můžou být lepší a postupně změnila celé městečko i jeho obyvatele k lepšímu. No kam čert nemůže, nastrčí ženskou, že?

<<< Předchozí díl

Co se nevešlo >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *