Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 8. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Pojďme se podívat na další pětici seriálů, které kdysi uchvátily české diváky. Pořadí je čistě náhodné. Některé můžete vidět ještě dnes, jiné už by se setkaly spíše s výsměchem než s vysokou sledovaností.


36, Pobřežní hlídka na Hawaii – to samé ve žlutém.

Když už nikdo neměl zájem natáčet Pobřežní hlídku v Kalifornii a bůhví kde ještě, uchýlil se nám David Hasselhoff na Hawaii. Podprůměrné všechno, jen hezké holky zůstaly. Za zmínku stojí obsazení mladíka jménem Jason Momoa, který už brzy vystoupí jako Aquaman v rámci chystaného hitu Justice League. No nějak ty předpoklady pro takovou super roli získat musel a hle, tady je vysvětlení.

37, Krajní meze – vysílání teď řídíme my…

Každý díl byl jeden příběh, jedna povídka. Často se tajil dech a různé scénáře, co vše by se mohlo stát, přitahovaly spousty diváků. Většinou to nekončilo moc dobře. Šlo o remake staršího seriálu a tvůrci chtěli navázat na jeho úspěch. Podařilo se!

38, Škola zlomených srdcí – 90210 z Austrálie…

Šlo o pokus vytvořit něco, co by konkurovalo americkým „teenage“ seriálům. Z Austrálie nikdy nepřišlo nic světoborného v seriálové tvorbě. Průměr. Osobně si na něj vzpomínám, ale nekoukal jsem. Už úvodní znělka nenabízí moc sympatických tváří.

39, Vilém Tell – Kuš!

Tohle byla srdcovka podobně jako Robin Hood. Byl to drsňák a akční hrdina své doby.

40, Čáryfuk – další legenda mé a i té předchozí generace.

Pomatený kouzelník, který se ze středověku dostane do současnosti, tedy do současnosti před asi 50 lety. Bylo to zábavné, alespoň když jsem byl dítě.

<<< Předchozí díl

Následující díl >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *