Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Soutěž o komiksovou kolekci Batman – Ukončeno

Filmový PODCAST Vám přináší novou soutěž a tentokrát jsou ceny opravdu zajímavé!!! Vydavatelství DeAgostini věnovalo do soutěže první čtyři díly ze zbrusu nové kolekce o Batmanovi. Jde o knihy Rok nula první a druhý díl, Zrozen k zabíjení a Tváře smrti.

Původní kolo této soutěže, která probíhala bylo zrušeno, jelikož všechny zaslané odpovědi byly špatné a neměli bychom vítěze. Proto Vám dáme druhou šanci.

Ucelená kolekce, která pokrývá celý Batmanův život: jeho tragický původ, hlavní bitvy, porážky, vítězství a jeho budoucnost. Sestává se z celkem 80 čísel. Obsahuje moderní verze příběhů, které sloužily jako inspirace pro filmové adaptace Batmanova příběhu. Tato kolekce je určená opravdovým fanouškům Světa DC, která v České republice vychází pod licencí firmy vůbec poprvé. Pokud sérii knih vyrovnáte na polici, vytvoří báječný grafický příběh, který začíná Rokem nula a končí Batmanovým příběhem. Celkem sto let. Knihy však nejsou dodávány chronologicky, ale v úžasně dramatickém pořadí – tím pádem budete při sestavování kolekce postupně vyplňovat mezery, dokud ze hřbetů knih nevznikne finální grafika.

Většina příběhů je vyprávěná v rámci jedné knihy, přestože několik mimořádných příběhů přesahuje několik svazků. Všechny knihy mají moderní ilustrace a na celé kolekci se podíleli špičkoví autoři a výtvarníci. Jde o jednu z nejuznávanějších zakázek, jaké dosud vyšly. Každá kniha má přes 120 stran a obsahuje úvod každého příběhu, který vás zasadí do kontextu, představí hlavní postavy a vysvětlí, co je na příběhu jedinečné. Mnoho knih má navíc i bonusový obsah, jako jsou různé varianty obálek či skic výtvarníka.

V naší soutěži hrajeme o dvě ceny, tedy hledáme dva výherce. První získá číslo 1 a 2 a druhý číslo 3 a 4 a pokud budou chtít, mohou si postupně dokoupit další díly zde, tak jako vy, kteří v naší soutěži neuspějete, ale rádi byste tuto unikátní kolekci měli doma.

Soutěžní otázka

V jakém z následujících sedmi filmů o Batmanovi, neměla postava Batmana/Bruce Wayna největší screentime, tedy nestrávila před kamerou nejvíce času ze všech postav. V kterém z těchto snímků to bylo?
Batman, Batman se vrací, Batman navždy, Batman a Robin, Batman začíná, Temný rytíř nebo Temný rytíř povstal?
Správná odpověď
Batman se vrací

Vítězové

Výhra: Batman: Rok nula (první a druhá kniha)
Tobiáš Karlík

Výhra: Batman: Zrozen k zabíjení, Tváře smrti
Václav Klement


Pravidla a podmínky soutěže
1. Soutěž pořádá Filmový PODCAST (www.filmovypodcast.cz).
2. Soutěž probíhá do 21. 10. 2021, 19:59.
3. Soutěže se může zúčastnit kdokoliv, kdo vlastní jakoukoliv e-mailovou adresu, a to bez omezení věku nebo země pobytu. Z účasti jsou vyloučeni pořadatelé soutěže a osoby pořadateli blízké.
4. Odpověď musí být formulována v českém nebo slovenském jazyce.
5. Soutěže se lze účastnit odesláním odpovědního formuláře na této stránce nebo e-mailovou zprávou odeslanou na adresu podcast@filmovypodcast.cz. Účastník musí vyplnit všechna povinná pole formuláře resp. uvést tyto informace: Jméno a Příjmení, Odpověď na otázku a kontaktní e-mailovou adresu. Po odeslání bude účastníkovi na uvedený e-mail odesláno potvrzení o přijetí odpovědi do soutěže. Toto potvrzení dorazí nejpozději do 24 hod od odeslání odpovědi.
6. Pro jednu e-mailovou adresu lze odeslat jednu odpověď. V případě více odpovědí pod jednou adresou bude brána v potaz vždy jen ta, která byla odeslána jako první. Neexistuje způsob, jak již odeslanou odpověď opravit nebo změnit.
7. Do slosování budou zařazeny jen správné odpovědi.
8. Za správnou odpověď se považuje taková odpověď, která jasně odpovídá na otázku a není pochyb o jejím znění. Překlepy jsou přípustné jen v případě, že je odpověď i přesto evidentní, jasná a srozumitelná.
9. Výherce bude vybrán ze správných odpovědí losováním a následně bude kontaktován e-mailem. Dále bude jeho jméno zveřejněno na webu a sociálních sítích Filmového PODCASTu, s čímž souhlasí při odeslání odpovědního formuláře nebo soutěžního e-mailu.
10. Slosování proběhne okamžitě po ukončení soutěže a výsledek bude zveřejněn nejpozději do 48 hodin na webových stránkách a sociálních sítích Filmového PODCASTu.
11. Vítězové budou vylosováni dva. Každý získá dvě knihy z kolekce komiksů o Batmanovi od vydavatelství De Agostini. Tyto jim budou zaslány vybranou přepravní službou na adresu, kterou výherce sdělí pořadateli soutěže po oznámení výhry. Pokud se nepodaří spojit s výhercem do 14 dní od jeho vylosování, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.
12. Filmový PODCAST si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv zrušit nebo změnit její pravidla, a to bez udání důvodu.
13. Účastník může ze soutěže kdykoliv odstoupit, případně se vzdát výhry, a to bez udání důvodu. To provede odesláním e-mailu na adresu podcast@filmovypodcast.cz, kde uvede jméno a odešle zprávu z adresy e-mailu, jež uvedl u soutěžní odpovědi. Ve chvíli, kdy takto odstoupí nebo se vzdá výhry, není způsob jak toto rozhodnutí vzít zpět.
14. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni účastníci i pořadatelé zavazují dodržovat její pravidla.
15. Pořadatelé vyžadují po účastnících soutěže osobní údaje pro následnou komunikaci a zajištění úspěšného předání výhry. Požadovaná data zahrnují jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Tato data používáme k vyhodnocení výherce soutěže a následné komunikaci a předání ceny. Vaše data nikdy neprodáváme. Všechny osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu. Každý účastník soutěže má právo zažádat o informace o tom, jak zpracováváme jeho osobní údaje a má právo odvolat svůj souhlas se zpracováním. Účastí v soutěži zároveň každý dává souhlas s uchováním osobních údajů podle GDPR. Veškerá osobní data získána od soutěžících budou po 30ti dnech od vyhlášení výsledků nenávratně smazána nebo anonymizována.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *