Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 7. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Pojďme se podívat na další pětku seriálů, které kdysi uchvátily české diváky. Pořadí je čistě náhodné. Některé můžete vidět ještě dnes, jiné už by se setkaly spíše s výsměchem než s vysokou sledovaností.


31, Odpadlík – mstitel na Harleyi…

Role, která proslavila Lorenza Lamase, jinak hrál většinou v „céčkových“ věcech. Titulní skladba od legendy seriálových znělek Mika Posta se velmi povedla. Seriál se možná ještě objeví i v dnešní době. Tehdy bavil, ale taky to šlo s kvalitou postupně dolů a evidentně začaly docházet nápady.

32, Herkules – aneb jak se proslavil Kevin Sorbo…

Původní TV filmy byly poměrně povedené. Navazující seriál ale brzy dospěl do formy vtipné a někdy až trapné situační komedie. Nakonec se tvůrci úplně vymanili z nějakých předloh a plácali do příběhu vše, co je napadlo. Alespoň, že to bylo vtipné, občas.

33, Skippy – klokaní kámoš…

Tohle je pro nás starší. Seriál o přátelství zvířat a lidí.

34, Dobrodruzi z vesmíru – …až z dalekého Japonska.

Nemůžu si odpustit zařazení animovaného japonského seriálu, který mi utkvěl i po pětadvaceti letech. Tohle jsem miloval a těšil se pokaždé, když začala Vega nebo Magion, zase. Je tady vůbec někdo další, kdo by si to pamatoval?

35, Směr jih – ta uniforma!

Kanadský jízdní policista s hluchým psem a chicagský polda chytají kriminálníky. Bylo to akční, vtipné a patřilo k lepšímu průměru.

<<< Předchozí díl

Následující díl >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *