Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 6. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Pojďme se podívat na dalších pět seriálů, které kdysi uchvátily české diváky. Pořadí je čistě náhodné. Některé můžete vidět ještě dnes, jiné už by se setkaly spíše s výsměchem než s vysokou sledovaností.


26, Melrose Place – Beverly Hills pro starší

Seriál je v podstatě hodně volným spin-offem Beverly Hills 90210. Některé postavy z 90210 se v něm na chvíli mihly, ale pak si žil vlastním životem. Myslím, že nešlo o nic závratného a fandové Brendy a Brandona u toho nevydrželi. Celý seriál už šel čistě cestou intrik, konspirací a samozřejmě se každý vyspal s každým.

27, Baywatch Nights – Co točil David Hasselhoff, když netočil Pobřežní hlídku? Noční hlídku!

Z odpadiště dějin na nás vykukuje spin-off slavnějšího Baywatch, kde si Mitch a jeho přátelé po nocích přivydělávají jako soukromá očka. No blbost na entou, a to považte, že to mělo hned celé dvě série. Z druhé strany vzato, bylo štěstí, že byly jen dvě.

28, Připraveny nebo ne? – holky o holkách pro holky…

Další seriál, který nabízelo brněnské studio Oáza. Nevím, zda jsem ho sledoval, ale vzpomněl jsem si na něj. To už je dost velká historie

29, Kung Fu – zrození hvězdy jménem David Carradine

Projekt ze sedmdesátých let, který proslavil představitele hlavní role a dočkal se ještě několika pokračování. Kwai Chang Caine se po smrti rodičů vydává mezi šaolinské mnichy, kde se učí jejich umění, aby se po letech vrátil do Ameriky s nájemnými zabijáky v patách. Tohle hltali už naši rodiče.

30, M*A*S*H – Co bylo potom – potom už nic…

Slavného a úspěšného seriálu M*A*S*H se tady nedočkáte, protože zde uvádím jen seriály, které jsou zapomenuty ve své době a dnes už je v televizi prostě s největší pravděpodobnosti neuvidíte. Tenhle spin-off slavnějšího bratra měl krátký život. Jen 2. sezony a 30 dílů, kdy ten poslední už ani nebyl v USA odvysílán pro nízký zájem. Jen pár herců mělo zájem pokračovat v natáčení a ani oni, ani děj už nebyli pro diváky dost zajímaví.

<<< Předchozí díl

Následující díl >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *