Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 4. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Je tady dalších pět seriálů, které kdysi uchvátily české diváky. Pořadí je čistě náhodné. Některé můžete vidět ještě dnes, jiné už by se setkaly spíše s výsměchem než s vysokou sledovaností.


16, Báječná léta

Kdo si pamatuje? Seriál běžel na České televizi. Kevin vypráví o svém dětství, které prožíval v 60. letech. Tehdy se toho dělo opravdu hodně (válka ve Vietnamu, přistání na měsíci) a příběh se točí kolem jeho typické americké rodiny. Nechybí ani první trable s láskou.

17, Tarzan – oooooOOOooOOOO

Každé odpoledne po škole se v devadesátých letech ozývalo tarzanovo hulákání z obrazovek. Seriál by byl dnes nepoužitelný a naprosto směšný, ale každá doba má své, takže co… Celé to táhl Wolf Larson s účesem alá Taft.

18, Beverly Hills 90210 – Chceš si o tom promluvit?

Sice jsme se tomu, má milá generace, později smáli, ale kdo nekoukal? (Mike v tomto místě zvedne ruku)
Nikdo asi neviděl všechny díly a všechny série, ale Brandon, Brenda, Steve, Kelly, Dylan, Donna, Andrea, David a další se nám zapsali do paměti.
Tenhle seriál pro mladé a o mladých prostě nesmí v mém výčtu chybět.

19, Strážci Vesmíru – Morfujeme!!!

Nedávno dorazil do kin film Power Rangers. Věřím, že vy mladší vůbec netušíte z čeho to vychází, co? Kdysi běžel seriál na motivy komiksu, nechápu jak do toho mohl někdo dát peníze, ale udělal to.

20, Highlander – Šmik a hlava pryč

Volné pokračování filmového hitu o nesmrtelných, kteří si usekávali hlavy, aby získali sílu svého soka. Nakonec může zůstat jen jeden…

<<< Předchozí díl

Následující díl >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *