Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

TOP 50: Seriály mého dětství – 3. díl

V rámci tohoto seriálu vzpomínáme na padesát seriálových titulů, které se v devadesátých letech objevovaly na našich obrazovkách.

Dnes pokračujeme dalšími pěti seriály, které kdysi uchvátily české diváky. Pořadí je čistě náhodné. Některé můžete vidět ještě dnes, jiné už by se setkaly spíše s výsměchem než s vysokou sledovaností.


11, MacGyver – není třeba představovat

Kdo by neznal hrdinu, který sestaví bombu ze všeho co má zrovna po ruce. Role, která udělala hvězdu z Richarda Deana Andersona. Nový MacGyver tohle překonat nemůže.
Souhlas?

12, Booker – Richard Grieco na to stačí sám…

Další pokus o spin-off. Postava z Jump Street 21 dostala vlastní seriál. Ten měl jednu sezonu a pak jej zrušili. Ale snaha se upřít nedá.

13, Zmije – Dodge Viper v hlavní roli

Tenhle sci-fi seriál o sporťáku co „morfuje“ v ještě hustější sporťák se líbil. Sice ho pak zrušili, ale po dvou letech v něm pokračovala jiná stanice. Koncern Chrysler využil seriál na propagaci svých aut a různých konceptů, které pro potřeby seriálu vypadaly futuristicky.

14, Jake a tlusťoch – klasika mezi kriminálkami

Nevím jak vy, ale nevěděl jsem jestli je Jake ten pes nebo ten chlapík co není tlustý.
Moje babička na tom ulítávala.

15, Addamsova rodina – zvonil jste, pane?

Tohle byla klasika a výborný sitcom. Sice černobílý, ale vtipný a hlavně dnes je tato rodinka už dávno filmovou legendou. Osobně zastávám názor, že seriál byl stejně lepší než všechny filmy po něm. U nás byl navíc uveden se slovenským dabingem, který tomu dodával ještě něco navíc.
Palec nahoru!

<<< Předchozí díl

Následující díl >>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *