Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

BLOG: Opravdu si The Rock a Diesel vjeli do ehm… pleší?

Potom, co The Rock zveřejnil svůj naštvaný příspěvek na sociálních sítích, se začalo silně spekulovat, kdo, že ho to tak vytočil.

Ano, během jeho posledního natáčecího týdne na place Rychle a Zběsile 8 se podle něj stalo něco, co jej nenechalo klidným. Začal nejdříve o tom, jaký je to super štáb a jeho kolegyně jsou výborné, načež se dostal k tomu, že bohužel kolegové herci už tak skvělí nejsou, tedy někteří. Tady zůstal tajemný a do dotyčného nebo dotyčných se obul a označil je za neprofesionály a přidal další nelichotivé poznámky. Ovšem ve vší slušnosti. Přiložené video mělo zřejmě demonstrovat, co by takovému člověku nejraději udělal.

Americká média hned přinesla zaručené informace, že nejde o nikoho menšího než je Vin Diesel, který není jen hlavní protagonista, ale i producent této filmové značky. A pak se to rozjelo. Fanoušci se začali dohadovat proč, jak a co to může znamenat, stejně tak média hned spekulují, aby to neznamenalo, že Dwayne Johnson dostane STOP pro další díly. Největší souboj ale svádějí fandové herců samotných a překřikují se ve všech možných diskuzích, kdo komu by dal na budku. Jestli by vyhrál wrestler Johnson nebo o hlavu menší Diesel. Já se přikláním k těm kdo tvrdí, že by je oba srovnal Chuck Norris.

Jenže mi to taky nedalo, a přidávám svůj názor na celou kauzu, která nemá vlastně na nic vliv a chleba taky levnější nebude. Samozřejmě!
Diesel i Johnson jsou velké osobnosti a velcí chlapi a osobně mám problém věřit v nějakou jejich hádku, která by nabrala takový spád, jak líčí média. Oba na svých sociálních profilech vystupují velice mile, klidně a vyrovnaně. Už se znají dost dlouho, strávili spolu dost času před kamerou a celá FF rodina se vždy prezentovala jako skvělá parta lidí, kteří spolu drží a mají se „rádi“ nebo rádi.

diesel_rock1

Takže to na mě působí jako skvělý marketingový nápad, jak přitáhnout pozornost médií i fanoušků. Najednou se o ničem jinem nemluví a je to zadarmo. Nebylo by to poprvé, kdy si někdo takhle záměrně pohrál s fanoušky, aby rozdmýchal vlnu zájmu a diskusí. Pravdu se asi nikdy nedozvíme, ačkoliv se v článcích dočteme, že jde o potvrzené informace někoho blízkého nebo někoho ze štábu, kdo nechce být jmenován. Takových zaručených informací mám plný sklad já i vy, že?

Pokud se něco skutečně stalo, tak to nebude tak horké jak se to uvařilo, protože Johnson přidal po pár dnech další příspěvek, ve kterém všem děkuje a loučí se s natáčením osmého dílu, kde už všechnu svou práci odvedl. Pochválil skvělou týmovou práci, na které vše stojí a nezapomněl dodat, že v každé rodině jsou konflikty a důležité je, zda se je podaří dobře vyřešit. Z každého vyřešeného konfliktu vycházíme dle jeho slov silnější. No prostě téměř hluboká myšlenka.

Výsledkem je takový, že se vlastně nic nestalo. Natáčení jede dál, dva chlapáci si do zubů nedali a celý filmový svět jen pár dní bláznil, a asi ještě chvíli bláznit bude, nad rozvířenými mediálními vlnami, jež způsobil svým hozeným kamenem The Rock. Vypadá to, že vše splnilo svůj účel a o filmu se zase více mluví.

Výsledek uvidíme příští rok 13. dubna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *