Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

SOUTĚŽ: Filmové hlášky

Rozhodli jsme se připravit první soutěž s naším Filmovým Podcastem. Její téma, či název je Filmové hlášky. O co půjde? Jaká jsou pravidla? O co se hraje? Čtěte dál a vše se dozvíte…

 

Průběh a pravidla soutěže

Od neděle 11. října 2015 budeme na našem facebookovém profilu zveřejňovat soutěžní otázky ve formě obrázku s textem. Odpovídat na ně můžou všichni soutěžící komentářem pod příspěvkem. Respektovat budeme jen první 3 správné odpovědi a ty budou bodovány. Každý uživatel smí vložit jen jednu odpověď ke každé soutěžní otázce, pokud jich vloží více, vždy bude platit jen ta první a další budeme ignorovat.

Bodování

První správná odpověď – 3 body
Druhá správná odpověď – 2 body
Třetí správná odpověď – 1 bod

Body budou po každém kole sčítány a vítězem se stane ten, kdo bude mít na konci celé soutěže nejvíce bodů. Aktuální tabulku se získanými body najdete na našem webu v pravém sloupci pod seznamem posledních článků. Kol bude celkem 10 a to poslední proběhne 14. listopadu. Po té budou vyhlášeny výsledky a oznámen vítěz.

V případě rovnosti bodů bude rozhodovat počet prvních správných odpovědí, případně druhých a třetích. Pokud ani toto nerozhodne, vyberou vítěze Honza a Mike dle dalších možných kritérií.

 

Otázky

Každé kolo bude obsahovat jednu soutěžní otázku. Otázky budou obsahovat citovanou filmovou hlášku nebo repliku. Vždy v češtině s ohledem na česky dabované verze zahraničních filmů. Vašim úkolem bude správně odpovědět z jakého filmu tato hláška je. Akceptovat budeme jen přesný český, slovenský i původní/originální název.

 

Výhra

Vítěz od nás dostane dvě Dárkové poukázky 2D do standardních kinosálů multikin sítě CineStar a do slovenské sítě multikin Cine-max.
Vítěze vyzveme, aby nás pomocí zprávy na FB kontaktoval a sdělil nám adresu pro zaslání výhry.

Vítěz bude pozván na nahrávání nejbližšího možného podcastu jako host!

Pokud nás překvapíte svým zájmem, můžeme odměnit i druhé a třetí místo, ale pro tuto chvíli dostane výhru jen vítěz.

2Dpoukazka_cinestar

Důležitá pravidla

  • Soutěžní otázky budou zveřejňovány 2 krát za týden, kdy první bude zveřejněna 11. října a poslední 14. listopadu, ostatní potom náhodně, ale vždy v čase 12:00.
  • Odpovědi s překlepy budou považovány za nesprávné.
  • Každé kolo bude ukončeno po pěti kalendářních dnech a nebo ve chvíli, kdy budou v komentářích 3  správné odpovědi. Po uzavření kola už nebude na další odpovědi brán zřetel.
  • Soutěžit může kdokoliv, kdo má vlastní účet na facebook.com.
  • Soutěžící musí být fanouškem naši FB stránky, tedy mít ji označenou jako „To se mi líbí“.
  • Soutěžící, který se rozhodne účastnit soutěže (stane se tak prvním vložením soutěžní odpovědi do komentáře), souhlasí se zveřejněním svého jména, uvedeného ve facebookovém profilu, v rámci soutěže, na facebookovém profilu a webové stránce Filmového PODCASTU.
  • Další informace o soutěžícím mohou být zveřejněny jen s jeho souhlasem.
  • Filmový PODCAST si vyhrazuje právo vyloučit ze soutěže uživatele, kteří se nebudou chovat v souladu s pravidly a dobrými mravy.
  • Filmový PODCAST si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv zrušit bez nutnosti uvádění důvodu a bez jakékoliv náhrady nebo v průběhu změnit pravidla (např. přidání soutěžních otázek, pokud bude zájem).
  • Ze soutěže jsou automaticky vyřazeni příbuzní a blízcí pořadatelů, tedy Honzy a Mika.
  • Pokud se vítěz do sedmi kalendářních dnů od vyhlášení výsledků o výhru nepřihlásí a neposkytne adresu k zaslání výhry, bude výhra předána dalšímu soutěžícímu v pořadí atd.

 

Jde hlavně o rychlost, tři nejrychlejší správné odpovědi budou sbírat body, které vedou k výhře.

Doufáme, že si s námi zasoutěžíte i Vy a přejeme všem soutěžícím mnoho štěstí. Pokud Vám není něco jasné nebo máte otázky, můžete se zeptat v komentáři níže, napsat nám zprávu na Facebooku nebo emailem na podcast@filmovypodcast.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *